Invitation til netværksmøde for sommerhusejere og deltidslangelændere

Foto: Langeland Kommune.
dato

Langeland Kommune lægger hus til et vaskeægte netværksmøde for sommerhusejere og deltidslangelændere, der vil lære hinanden bedre at kende og have en interessant dag.

Mødet finder sted på Ørstedskolen lørdag den 13. april 2024, mellem kl. 10-14. Håndværkere, sommerhusudlejningsbureauer, forretningsdrivende og kunstnere eller alle med en turismevirksomhed på Langeland er varmt inviteret til at være med.

Til netværksmødet vil der være mulighed for at sælge varer i mindre omfang og fødevarevirksomheder er velkomne til at opstille en bod, hvor de kan sælge mad- og drikkevarer. Gratis forplejning vil der derimod ikke være, hvilket betyder at besøgende selv skal stå for at købe frokost, kaffe og kage. Selve dagen vil være opdelt, sådan at der både bliver tid til oplæg og tid til at wanke rundt og snakke med de forskellige private virksomheder, foreninger og de kommunale instanser.

Arrangementet er arrangeret i samarbejde med Feriehusudlejernes Landsorganisation og Sammenslutningen af Sommerhusejere på Langeland, men støttes også af Langeland Forsyning og Ø/Strøm, som er sponsorer på messen.

Skulle man være interesseret i at købe en stand til stormødet, er det muligt for det relative billige beløb på 500 kr. ekskl. moms. Dette giver en udstillingsstand på 2x2 meter, hvor man kan vise sine produkter eller ydelser frem. Opsætning af standen finder sted fredag eftermiddag og skal nedtages lørdag efter kl. 14. Husk, at der ikke vil være møbler eller andet på standen, så det forventes at man selv medbringer alt udstyr til standen.

Hvis man vil tilmelde sig som udstiller, kan man gøre det ved at skrive en mail til erhverv.turisme@langelandkommune.dk. Her kan man også skrive, hvis man har spørgsmål eller andre henvendelser i relation til arrangementet.

Langeland Kommune håber at se mange interessante udstillere og engagerede deltagere til denne dag, der skaber rammerne for at styrke samhørigheden for alle med bopæl eller virksomhed på den dejlige ø.


https://langelandkommune.dk/kommunen/nyhedsarkiv/netvaerksmoede-for-sommerhusejere-og-deltidslangelaendere
Kilde: Langeland Kommune