Langeland Kommune opfordrer til at deltage i Vi cykler til arbejde for sundhed, samvær og store præmier

Foto: Langeland Kommune.
dato

Opfordring til alle arbejdspladser i Langeland Kommune: Deltag i Danmarks største cykelkampagne "VI CYKLER TIL ARBEJDE"

Maj måned er dedikeret til at fremme motion, cykelglæde og fællesskab blandt kollegaer i hele Danmark, takket være kampagnen "VI CYKLER TIL ARBEJDE". Formålet med denne landsdækkende kampagne er at inspirere flere til at hoppe på cyklen og nyde godt af de mange fordele, det giver, både for sundheden og miljøet.

For dem, der deltager, er der ikke kun forbedret kondition og et stærkere sammenhold på arbejdspladsen at hente. Deltagerne har også mulighed for at vinde præmier til en samlet værdi af over 500.000 kr. Præmierne tildeles på baggrund af antal cykeldage igennem maj, hvilket betyder, at det ikke er hastighed eller distance, der tæller, men derimod engagementet i at cykle til arbejde så ofte som muligt. Hovedpræmien består af elcykler fra Gazelle til hele det vindende hold, mens der også vil være ekstrapræmier på spil under specielle dage som "Hent en kollega-dag" og "Omvejs-onsdag".

For at stille op i kampagnen kræves et hold på mellem 2 og 16 kollegaer, hvoraf én udpeges som holdkaptajn. Tilmeldingen er allerede i fuld gang og fortsætter til 30. april på den officielle hjemmeside vcta.dk. Skulle der opstå spørgsmål eller tvivl om processen, står klimakoordinator for Langeland kommune, Thomas Buhl, klar til at yde hjælp og svar.

Med et kraftigt incitament for at styrke sundhed, miljø og ikke mindst kollegialt samvær, opfordres alle arbejdspladser i Langeland Kommune til at tage cyklen i brug. Det er en unik mulighed for at kombinere daglig motion med en indsats for klimaet, samtidig med at man har chancen for at vinde store præmier. Lad os sammen gøre maj til den måned, hvor vi skifter bilen ud med cyklen på vej til arbejde.

https://langelandkommune.dk/kommunen/nyhedsarkiv/vi-cykler-til-arbejde-i-maj

Kilde: Langeland Kommune