Nyd en bæredygtig fællesspisning på Langeland Bibliotek i Verdensmålsugen

Foto: Langeland Kommune.
dato

Fejr Verdensmålsugen med fællesspisning på Langeland Bibliotek

I anledning af Verdensmålsugen inviterer Langeland Bibliotek til en særlig fællesspisning tirsdag den 23. april fra kl. 12:30 til 14:00. Det er en unik mulighed for at nyde et velsmagende måltid midt i ugens travlhed, samtidig med at man er en del af et større fællesskab.

Mad til arrangementet vil blive leveret af Rådhuskælderen, der er kendt for deres lækre og veltilberedte retter. Deltagerne kan glæde sig til en menu, der byder på et væld af smagsoplevelser såsom rødbedetatar, champignonpaté, flækærtefalafel, spinatpandekager, frisk salat, cremet hummus, smagfuld ramsløgpesto, og hjemmebagt rødkålsbrød. Alle retter er nøje udvalgt til at skabe en bemærkelsesværdig spiseoplevelse.

Til måltidet er vand inkluderet i prisen, mens der vil være mulighed for at købe sodavand, øl og vin for dem, der ønsker det. Dette giver en ekstra dimension til spiseoplevelsen og muligheden for at skræddersy måltidet efter egen smag.

Der er et begrænset antal pladser til rådighed, nemlig 30, så det anbefales at handle hurtigt for at sikre en plads. Tilmelding er nødvendig for deltagelse, og prisen for denne enestående spiseoplevelse er sat til 100 kr. per person. Billetter kan købes online eller direkte på biblioteket frem til den 16. april.

Arrangementet tilstræber ikke kun at tilbyde lækker mad, men også at fremme fællesskab og dialog omkring de globale mål i en hyggelig atmosfære. Det er en oplagt mulighed for at møde nye mennesker, dele ideer og ikke mindst nyde en god, bæredygtigt forberedt middag sammen.

https://langelandkommune.dk/kommunen/nyhedsarkiv/uge-17-faellesspisning-groent-og-laekkert

Kilde: Langeland Kommune